Λογαριασμός Μέλους

Back to Top

Real Life Μπουντρούμι Στη Μνήμη του Gary Gygax

Εναλλακτικοί τρόποι διακόσμησης του σπιτιού σας από τους Joe Manganiello και Sofia Vergara

Sofia Vergara. Μια γυναίκα που κανένας άντρας δεν μπορεί να της αντισταθεί. Ποιος άντρας θα βρεθεί, που θα του ζητήσει κάτι και αυτός θα της πει όχι; Ε λοιπόν, αυτός ο άντρας βρέθηκε και το όνομα αυτού Joe Manganiello. Εντελώς συμπτωματικά είναι και ο σύζυγος της αναφερόμενης κυρίας.

Όταν το νεόνυμφο αυτό ζευγάρι μετακόμισε στο νέο σπίτι, για να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, βρήκαν ένα κελάρι. Ένα κελάρι για κρασιά στο υπόγειο του νέου τους σπιτιού. “Τί καλύτερο;” είπε η Σοφία, από το να μετατραπεί σε δωμάτιο για πιλάτες ή και σε ιδιωτικό μπαρ. Ο Τζο όμως, πάτησε πόδι κάτω και είπε: “ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ! Αυτό θα γίνει το προσωπικό μου δωμάτιο για Dungeons and Dragons!

Το είπε και το έκανε! Μάζεψε βιβλία, μινιατούρες, ζάρια, κεφάλια δράκων και ό,τι άλλο είχε από το παλιό του σπίτι. Πέταξε και ένα τραπέζι στη μέση, με σταθερές καρέκλες να αντέξουν τα θηρία που θα φιλοξενεί, έφτιαξε το φωτισμό να είναι κατάλληλος και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ στην Σοφία να κατεβαίνει εκεί όταν παίζει.

Ο Τζο είχε πει σε συνέντευξη του, πως το να μένεις στο Los Angeles, ένα μέρος με πολλούς ηθοποιούς, έχει ένα από τα εξής καλά: Πολλά άτομα που παίζουν Dungeons and Dragons, καλοί και ορεξάτοι roleplayers και άτομα με φαντασία. Σκηνοθέτες και ηθοποιοί, άντε και κανένας κασκαντέρ στην ανάγκη, στρατολογήθηκαν για να δοξάσουν τους θεούς του Nerdom.

Ξεκίνησε να μοιράζει προσκλήσεις σε γνωστούς και αγνώστους και το καστ που πέρασε από το δωμάτιο αυτό, ονομαζόμενο προς τιμήν φυσικά του Gary Gygax, ενός από τους δημιουργούς του Dungeons and Dragons, είχε πληθώρα από μεγάλα ονόματα μέσα του.

Μιλάμε για άτομα όπως, ο τεράστιος Big Show γνωστός παλαιστής του WWE και σύμφωνα με τον Τζο, ένα άτομο που μεγάλωσε παίζοντας D&D, η Deborah Ann Woll της επιτυχημένης σειράς True Blood (2008-2014), η οποία κατέχει ρόλο Dungeon Master εδώ και πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό, οι Σκηνοθέτες Brad Peyton και James Gunn των ταινιών Rampage και Guardians of the Galaxy αντίστοιχα, αλλά και ο παρουσιαστής Taran Killam!

Σύντομα στο “καστ” εντάχθηκε και ο Luke Gygax ο γιος του Gary Gygax και σε λίγο χρονικό διάστημα στενός φίλος του Τζο. Για να ευχαριστήσει το φίλο του, για την τιμή που έκανε στον πατέρα του, μια μέρα του παρουσίασε ως δώρο ένα σετ από ζάρια, τα οποία χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο Gary στις μέρες του.

Στον τοίχο του δεσπόζει ένα πορτρέτο του Arkhan the Cruel, ενός Dragonborn Oathbreaker Paladin της θεάς Tiamat και τωρινός χαρακτήρας του Τζο, ένας χαρακτήρας που έχει εμφανιστεί και στην σειρά Critical Role. Ελπίζουμε να δούμε αυτό το δωμάτιο σε κάποιο livestream σύντομα και όσοι έχουν την καβάτζα ας ξεκινήσουν να σκάβουν τα δικά τους υπόγεια να πάρουμε και εμείς σειρά.πέζιο παιχνίδι στο ίδιο χρώμα που το έκανε διάσημο.

Εμείς πάντως έχουμε ανοίξει κιόλας αγγελίες μποντρουμιών που υπόσχονται αξέχαστε νύχτες με άρωμα μεσαιωνικής μούχλας!

Κωνσταντίνος Δανιήλ
Κωνσταντίνος Δανιήλ

dinos.gtavdddern@gmail.com

Μπαίνοντας στη ταβέρνα ένα δυνατό φως από χαμηλά μπορεί να σας θορυβήσει και να νομίζετε ότι μπήκατε λάθος αλλά μην φοβάστε. Είναι απλά το φως του δαυλού που ανακλάται στη γυαλιστερό θόλο του κεφαλιού του επιστάτη. Ο Μεσήλικας νάνος εν ονόματι Κωνσταντίνος Δανιήλ γκρινιάζει, φτύνει, πετάει πράγματα κάτω και μετά γκρινιάζει γιατί είναι αναγκασμένος να τα καθαρίσει. Στον ελεύθερο χρόνο, ανάμεσα στα μαθήματα ορθογραφίας, μαζεύει ζάρια από σκουπίδια του Ηρακλείου και τα βάζει σε ένα σακί μαζί με σκοπό σύντομα να έχει ένα όπλο για να μπορεί να σκοτώνει αρουραίους. Στα ρεπό του γράφει χαμηλής ποιότητας και ηθικής ερωτικά μυθιστορήματα, αποφεύγει να απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα καθώς «δεν έχει χρόνο για τις σαχλαμάρες τους» και παίζει βιντεοπαιχνίδια στο πισί του. Όταν μεγαλώσει θέλει να σκάψει ένα λάκκο να μπει μέσα γιατί «κανένας δεν θα νοιαστεί όπως και να 'χει».