Λογαριασμός Μέλους

Back to Top
 

Διαγωνισμός: NPCs Wanted Dead or Alive

Διαγωνισμός: NPCs Wanted Dead or Alive

Απαίσια μικρά κακιασμένα και αγαπητά γκόμπλιν… ξύστε μολύβια, κάρβουνα ή πληκτρολόγια (το τελευταίο δε ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσει) και ξεκινήστε να γράφετε τον NPC, που θα βρει σπίτι μέσα στις σελίδες του επόμενου βιβλίου περιπέτειας που θα δημοσιεύσει η ταβέρνα του κ. Γκόμπλιν. 

Ο κ. Πίπης με αφορμή τον διαγωνισμό αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επόμενο βιβλίο αυτοτελούς περιπέτειας «Η Σκιά του Λακριμου» και να μοιραστεί μαζί σας την δημιουργική του πένα και μια θέση στους συντελεστές του βιβλίου!

Δες τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ!

Κρυφή ματιά στο βιβλίο

« Ζητούνται εξερευνητές!
Ο Βασιλιάς Λυκάρετος χρηματοδοτεί ομάδα εξερευνητών για ένα ταξίδι στο καταραμένο νησί της Ακύτου! Μεγάλη αμοιβή σε όσους βρουν την πηγή αυτής της κατάρας.

Όσοι έχετε πίστη στη δύναμή σας και δε φοβάστε για τη ζωή σας, επικοινωνήστε με τον ομαδάρχη Άρδο στα ‘Χρυσά Δίχτυα’ »

Αυτό το μήνυμα βρέθηκε αναρτημένο στη πλατεία της Κυδωνίας σήμερα το πρωί, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον ίδιο το βασιλιά! Ποιος άραγε θα του δώσει τη προσοχή του; Ποιος θα το πιστέψει; Ποιος δε θα φοβηθεί το ταξίδι στο νησί της ατέλειωτης καταιγίδας; Σίγουρα περισσότεροι απ’ όσοι φανταζόμαστε εγώ κι εσύ, γιατί εξερευνητές υπάρχουν παντού και πάντα περιμένουν την επόμενη ευκαιρία για πλούτο και δόξα.

Πες μας λοιπόν εσύ τη γνώμη σου για έναν τέτοιο εξερευνητή. Έναν περαστικό ή μόνιμο κάτοικο στην μεγάλη πόλη της Κυδωνίας, το κέντρο πολιτισμού και κουλτούρας της Αερίας, δεύτερη σε μέγεθος πόλη μετά την Κάντια, το κέντρο του εμπορίου. Ο στόχος του, η νήσος Άκυτος. Ένα μικρό νησί ορατό από το λιμάνι της πόλης, καταραμένο εδώ και μήνες να έχει ατέλειωτη βροχή και καταιγίδα. Στις ταβέρνες πλέκονται ιστορίες για το τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό, και κανείς δεν επέστρεψε για να τις επιβεβαιώσει. Θησαυροί πιθανώς άγνωστοι και δόξα σε όποιον λύσει το μυστήριο της καταιγίδας είναι μόνο ή αρχή. 

Πληροφορίες για τον Διαγωνισμό

Η διαδικασία διαγωνισμού είναι απλή. Οι συμμετέχοντες θα γράψουν τους NPCs που φαντάζονται πως θα απαρτίζουν τη “Συντροφιά Εξερεύνησης της Ακύτου” και να την υποβάλουν με τον τρόπο που εξηγείται παρακάτω.

Η συγγραφική ομάδα θα διαλέξει 5 από αυτούς, που κρίνει πως ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά και σε σχέση με την περιπέτεια. Οι δημιουργοί των ηρώων αυτών, θα μπουν στους συντελεστές του βιβλίου! Τα δώρα όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς οι πέντε φιναλίστ θα μπουν σε κλήρωση για το τελευταίο βιβλίο του D&D Candlekeep Mysteries που θα στείλει με τον ταχυδρομικό τους δράκο το Mystery bay!

Κανονισμοί

 • Όριο λέξεων
  Τα κείμενα πρέπει να είναι μεταξύ 100 και 300 λέξεων, χωρίς πολύ αυστηρούς περιορισμούς. Αυτό σημαίνει πως κείμενα που έχουν 90 ή 320 λέξεις δε θα κοπούν αλλά μην ξεφύγουμε πολύ από τα όρια, δεν υποσχόμαστε!
 • Δύναμη NPC
  Οι NPC δε θα έχουν στατιστικά, εάν όμως έπρεπε κάποιος να τους κατατάξει σε μια κλίμακα, μάλλον θα ήταν μεταξυ 1-3 level. Μην περιγράψετε τον Paladin 28 level που κάνει barbeque τα ΣΚ με τον Θεό του. 
 • Γλώσσα
  Όλα τα βιβλία της ταβέρνας είναι στα ελληνικά γιατί.. GO GREEK COMMUNITY!
 • Τρόπος Κατάθεσης
  Εφόσον γράψετε τον ήρωα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον ποστάρετε στον Discord Server της ταβέρνας και συγκεκριμένα στο κανάλι 🧠character-ideas ξεκινόντας το κείμενο σας με #npchallenge
 • Μέγιστος αριθμός συμμετοχών
  Κάθε συγγραφέας μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του καταθέτοντας από έναν ήρωα!
 • Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού
  Τους ήρωες σας μπορείτε να καταθέσετε μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 23:59!

Όταν τελειώσεις με τον ήρωας σου λογικά πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι: