Λογαριασμός Μέλους

Back to Top
 

Όραμα & Αξίες

Όραμα & Αξίες

Goblin's Tavern > Όραμα & Αξίες

Το Goblin πίσω απ’ όλα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Πίπης, το ανήσυχο αυτό goblin, αποφάσισε να κρεμάσει στην ντουλάπα τα πολυφορεμένα και ταλαιπωρημένα ταξιδιωτικά του ρούχα, που τον προφύλαξαν από τόσες κακουχίες στις πολύχρονες περιπέτειές του και να συνταξιοδοτηθεί, ανοίγοντας μια Ταβέρνα. Όμως, δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει έναν συνηθισμένο χώρο ψυχαγωγίας, αλλά ένα μέρος που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά. Ο νέος αυτός χώρος θα ήταν ένα άσυλο για κάθε κατατρεγμένο που περιπλανιέται στην ερημιά, ένα φιλόξενο καταφύγιο, όπου κάθε πλάσμα μαγικό και παράξενο θα έβρισκε παρέα και μια ζεστή γωνιά, για να μπορεί μια μέρα να αποκαλεί την Ταβέρνα σπίτι του. 

Καλωσόρισες, ξένε

Αυτή την Ταβέρνα βρήκες απόψε κι εσύ, φίλε αναγνώστη και διάβηκες την ορθάνοιχτη πόρτα της. Πιάσε λοιπόν μια καρέκλα και κάθισε κοντά μας. Η κοινότητά μας τους χωράει όλους, τόσο τους παλιούς και έμπειρους παίκτες στον μαγικό κόσμο των Παιχνιδιών Ρόλων όσο και τους νέους και άμαθους ακόμα. Εδώ θα βρεις σοφούς γέροντες για να πάρεις συμβουλές ή να μοιραστείς εμπειρίες  και ίσως γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς στα μάτια κάποιου άλλου.

Ιστορική Αναδρομή

Το Goblin’s Tavern ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία του στις 15 Απριλίου το 2019. Χτίστηκε γύρω από ένα όραμα για ένα καταφύγιο ιδεών, όπου κάθε φίλος της ελληνόφωνης κοινότητας επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων θα μπορεί να αισθάνεται ευπρόσδεκτος και παρέα με άλλους να ξεδιπλώνει την δημιουργικότητα του προσφέρει ανιδιοτελώς στα geekοτράπεζα.

Η Ταβέρνα Σήμερα

Η αγάπη και το μεράκι των ενεργών θαμώνων της ταβέρνας, που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο, την μετέτρεψαν από μια αρχικά μικρή παρέα ανθρώπων σε μια μεγάλη οικογένεια φίλων του φανταστικού με ξεκάθαρους στόχους και οργάνωση. Τη διοίκηση για την επίτευξη του οράματος αυτού την έχει αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο με την βοήθεια όλων των γκόμπλιν φίλων της.

Το έργο μας

Οι στόχοι της Ταβέρνας, από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα, είναι η ανάπτυξη και η ανάδειξη της ελληνικής κοινότητας επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων. Μέσα από το έργο μας, υπό την σκέπη των Συντεχνιών αλλά και όχι μόνο, με άρθρα, οδηγούς, βιβλία, μεταφράσεις και πολλά άλλα, προσπαθούμε να ανοίξουμε νέες πόρτες για μαγικούς κόσμους σε όσους περισσότερους καινούργιους παίκτες είναι εφικτό αλλά και να βοηθήσουμε στην ενημέρωση και εξέλιξη των παλαιότερων παικτών.  

Το όραμά μας

Εμείς, ως απλά Μέλη του Συλλόγου έχουμε τη σταθερή πεποίθηση πως μέσα από την ομαδική δουλειά μπορούμε να ανοιχτούμε σε νέες, υπέροχες και δημιουργικές εμπειρίες, να εξελίξουμε τον εαυτό μας και να καταφέρουμε, με ομαδικότητα και συνεργασία, να αναδείξουμε το χώρο μας, αφήνοντας το δικό μας ξεχωριστό λιθαράκι στην εγχώρια RPG σκηνή. 

'Εχεις ακόμα απορίες;