Λογαριασμός Μέλους

Back to Top
Γίνε Συντελεστής Ενός Βιβλίου

Γιατί να δημοσιεύσεις με την ταβέρνα

Τα βιβλία για την συνομοταξία μας, όλους εμάς τους nerds είναι ιερά. ’Όντας μέλος της ομάδας των συντελεστών ενός βιβλίου, είτε είναι σε ψηφιακή είτε σε έντυπη μορφή, έχεις την ευκαιρία να αφήσεις το ανεξίτηλο στίγμα σου στην εγχώρια ιστορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών ρόλων. Είτε ως συγγραφέας, σελιδοποιός, χαρτοποιός, γραφίστας, φιλόλογος ή κάτι άλλο, η συμβολή σου θα πάρει σάρκα και οστά σε εκατοντάδες τραπέζια παικτών, βοηθώντας να πραγματοποιήσουμε το όραμα της ταβέρνας ώστε να αναπτυχθεί η κοινότητα των ελληνόφωνων παικτών. 

Στυλοβάτες

Τα μέλη της οργανωτικής ομάδας που αναλαμβάνουν την δημοσίευση του εκάστοτε βιβλίου βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συντελεστές χωρίς να κατακρίνουν, δίνοντας την απαραίτητη στήριξη με χρήσιμες συμβουλές, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν είτε πρωτάριδες είτε έμπειρους στην δημοσίευση βιβλίων.

Το Όραμα σου παίρνει Σάρκα και Οστά

Καινούργια RPGs, Settings, Περιπέτειες, Φυλές, Κλάσεις, Mechanics. Από όποια σκοπιά και αν βλέπεις ένα πιθανό κενό που θα ήθελες να καλύψεις, ή απλά έχεις έμπνευση, να είσαι σίγουρος/η πως εκεί έξω υπάρχει τουλάχιστον ένα τραπέζι που θα χαρεί με το δώρο που προσέφερες στο τραπέζι τους. Η ταβέρνα είναι εδώ ακόμα και για ένα τραπέζι, αρκεί η ομάδα των συντελεστών να έχει ένα ευχάριστο και δημιουργικό ταξίδι. 

Γίνε μέρος της ιστορίας

Εάν είσαι συγγραφέας στείλε μας μέρος του έργου σου ή αν είσαι καλλιτέχνης δείγμα της δουλειάς σου, μοιράσου μαζί μας τις ιδέες σου μέσω της παρακάτω φόρμας και ίσως το όνομα σου είναι ανάμεσα στους συντελεστές του επόμενου βιβλίου!