Λογαριασμός Μέλους

Back to Top
 

Rolling Bones – Cretan Comic Con 2023

Rolling Bones!
RPG Sessions on Cretan Comic Con ’23

Που: Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου
Διοργάνωση: Cretan Comic Con, Goblin’s Tavern, Soulmist & eFantasy
Πότε: Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Ώρες: 15:00 – 19:00
Είσοδος: Δωρεάν

Περιγραφή

Το φετινό Cretan Comic Con έφτασε και, τα πράσινα μικρά γκόμπλιν από το υπόγειο του Goblin’s Tavern θα δώσουν ραντεβού με τα ψηλά μαυροφορεμένα με μανδύες παλικάρια του Soulmist για μια βραδιά (απόγευμα θα είναι αλλά ακούγεται καλύτερα έτσι) γεμάτη παιχνίδια ρόλων, αγωνία, δράση και πολλά… κοκκάλινα ζάρια!

Εάν είσαι έμπειρος και το party δε μαζεύεται ή θες να παίξεις γνωρίζοντας νέο κόσμο είσαι ευπρόσδεκτος. Εάν πάλι, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και όμως, παρ’ όλα αυτά, θες να δοκιμάσεις επιτέλους αυτό το Dungeons & Dragons που σε έχει πρήξει το Stranger Things, μην φοβάσαι. Οι αφηγητές είναι έμπειροι και θα σε βοηθήσουν σε κάθε βήμα σου!

Πως μπορώ να παίξω μαζί σας;

Για να παίξεις μαζί μας δεν χρειάζεται κανένα προαπαιτούμενο, εξοπλισμός ή γνώσεις. Μόνο να θες να γνωρίσεις των κόσμο των Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ρόλων όπως το Dungeons & Dragons, Call of Cthulhu ή Soulmist. Για να κλείσεις θέση πέρασε από το τραπέζι του Goblin’s Tavern πριν το event και τρόμαξε τα goblin ουρλιάζοντας το όνομα σου!

Σάββατο 3 Ιουνίου, ώρες 15:00 με 19:00:

Τραπέζι no 1 - Servants Of The Lake

Τραπέζι no 1 – Servants Of The Lake
Είδος RPG: Call of Cthulhu 7th edition

Παίκτες: 3 εώς 5 (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)
Χαρακτήρες: Premade
Δημιουργός: Glynn Owen Barrass
Αφηγητής: Αντώνης Μανιαδάκης

Υπόθεση Περιπέτειας
Το καλοκαίρι του 1923 ,στην πόλη του Άρκαμ, σας προσεγγίζει ο τραπεζίτης κος Frazer. Είστε οι κατάλληλοι να διαχειριστείτε την εξαφάνιση του γιου του χωρίς να ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο. Δέχεστε την υψηλή αμοιβή και συμφωνείτε να βοηθήσετε τον παλιό γνώριμο, σύντομα όμως η υπόθεση θα πάρει κοσμικό μονοπάτι.

Τραπέζι no 2 - Scales of Justice

Τραπέζι no 2 – Scales of Justice
Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

Παίκτες: 3 εώς 5 (Ιδανικό για αρχάριους παίκτες)
Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι 2ου επιπέδου
Δημιουργοί: MonkeyDM (Προσαρμοσμένο)
Αφηγητής: Χρήστος Κατσιούλας

Υπόθεση Περιπέτειας
Αυτή η σύντομη περιπέτεια επικεντρώνεται στην εξοικείωση νέων παικτών με το Dungeons and Dragons 5e και στο να δώσει την ευκαιρία σε έμπειρους παίκτες για να ζήσουν κάτι διαφορετικό από την κλασική περιπέτεια βασισμένη στη μάχη. Οι χαρακτήρες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια μυστήρια κλοπή, θα έχουν την εκαιρία να διερευνήσουν, να βρουν στοιχεία και να αντιμετωπίσουν μερικά ηθικά διλήμματα.

Θα είναι δίκαιες οι επιλογές τους;

Τραπέζι no 3 - Gorgoldand's Gauntlet

Τραπέζι no 3 – Gorgoldand’s Gauntlet
Είδος RPG: Dungeons & Dragons 5th edition

Παίκτες: 3 εώς 5
Χαρακτήρες: 1ου επιπέδου (Διατίθενται προκατασκευασμένοι)
Δημιουργός: Johnathan M. Richards
Αφηγητής: Γιώργος Σφενδουράκης

Υπόθεση Περιπέτειας
Βαθιά μέσα στον ζοφερό βάλτο του Γκαζ, κάτω από τις πυκνές φυλλωσιές και μισοβυθισμένο στα σκοτεινά του έλη, βρίσκεται η τύμβος του Γκόργκολαντ. Μύθοι μιλούν για τον θρυλικό πειρατή που μάστιζε την Ακτή του Σπαθιού, καθώς και για την τύμβο που επέλεξε τελικά να «ξεκουραστεί» με τον θησαυρό του.

Μύθοι που εσείς γνωρίζεται πως είναι πραγματικότητα, καθώς στην κατοχή σας βρίσκεται ο χάρτης που περιγράφει την περιοχή της τύμβου. Ο Γκόργκολαντ όμως ήταν ένας εξαιρετικά πανούργος πειρατής και η εύρεση του τάφου είναι μόνο η αρχή. Αναρίθμητες παγίδες, γρίφοι καθώς και νέοι «κάτοικοι» του μέρους περιμένουν τους τυχοδιώκτες που θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τον θησαυρό.

Τραπέζια no 4, 5 & 6 - Στην καρδιά του έλους

Τραπέζια no 4, 5,6 – Στην καρδιά του Έλους
Είδος RPG
: Dungeons & Dragons 5th edition

Παίκτες: 3 εώς 5
Χαρακτήρες: Προκατασκευασμένοι 1ου ή 2ου επιπέδου
Δημιουργός: Αλέξανδρος Μάτζαρης, μέλος του Goblin’s Tavern
Αφηγητές: Μπάμπης Κολοκούρης, Χρήστος Κανέλας, Στέφανος Βεϊσάκης

Υπόθεση Περιπέτειας
Καλώς ήρθατε στο playtest της επόμενης δημοσίευσης βιβλίου περιπέτειας του Goblin’s Tavern! Στην περιπέτεια αυτή, οι παίκτες σας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση από όλα. Να διαπραγματευτούν συμβόλαια, να πείσουν, να παλέψουν, να παζαρέψουν, να λύσουν γρίφους και να πολεμήσουν. Οι ήρωες θα πρέπει να διασχίσου έναν επικύνδυνο βάλτο ώστε να φέρουν εις πέρας μια αποστολή, περισσότερα θα μάθετε καθώς ρολάρονται τα ζάρια!