Λογαριασμός Μέλους

Back to Top
 

RPG Night

RPG Night

Πότε: Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, 17:00 – 22:00
Που: Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου
Είσοδος: Δωρεάν (περιορισμένος αριθμός θέσεων)
Διοργάνωση: Goblin’s Tavern, Soulmist, Cretan Comic Con

Περιγραφή

Το φετινό Cretan Comic Con έφτασε και, τα πράσινα μικρά γκόμπλιν από το υπόγειο του Goblin’s Tavern θα δώσουν ραντεβού με τα ψηλά μαυροφορεμένα με μανδύες παλικάρια του Soulmist για μια βραδιά (απόγευμα θα είναι αλλά ακούγεται καλύτερα έτσι) γεμάτη παιχνίδια ρόλων, αγωνία, δράση και πολλά… ζάρια!

Εάν είσαι έμπειρος και το party δε μαζεύεται ή θες να παίξεις γνωρίζοντας νέο κόσμο είσαι ευπρόσδεκτος. Εάν πάλι, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και όμως, παρ’ όλα αυτά, θες να δοκιμάσεις επιτέλους αυτό το Dungeons & Dragons που σε έχει πρήξει το Stranger Things, μην φοβάσαι. Οι αφηγητές είναι έμπειροι και θα σε βοηθήσουν σε κάθε βήμα σου!

Πως μπορώ να παίξω μαζί σας;

Για να παίξεις μαζί μας δεν χρειάζεται κανένα προαπαιτούμενο, εξοπλισμός ή γνώσεις. Μόνο να θες να γνωρίσεις των κόσμο των Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Ρόλων όπως το Dungeons & Dragons! Εάν θέλεις να συμμετέχεις συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κράτησε μια θέση στα τραπέζια. Πρέπει όμως να είσαι εκεί 10 λεπτά νωρίτερα γιατί μόλις οι πόρτες ανοίξουν οι επισκέπτες του Cretan Comic Con θα γεμίσουν τις άδειες θέσεις που δεν χρησιμοποιεί κανείς!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Φωτογραφίες από τα sessions που πραγματοποιήθηκαν