Λογαριασμός Μέλους

Back to Top

Relics and Rarities TV Show

“Η Deborah είναι κάτι περισσότερο από τακτικό μέλος της Marvel απ’ ό,τι φαίνεται.”

Σε περίπτωση που ζεις στα μαύρα σκοτάδια τους τελευταίους λίγους μήνες, το Geek & Sundry έβγαλε ένα νέο σόου του Dungeons and Dragons: Το Relics and Rarities με οικοδέσποινα και Game Master την Ann Woll (True Blood, Daredevil και Force Grey).

Τοποθετημένο σε έναν κόσμο δημιουργημένο από την ίδια την Deborah, η επεισοδιακή ατμόσφαιρα αυτού του έργου είναι γεμάτη μυστήριο, ενθουσιασμό και κίνδυνο. Είναι τέλειο τόσο για βετεράνους του roleplaying παιχνιδιού, παρουσιάζοντας ένα εμπνευσμένο σκηνικό και ενδιαφέροντα αινίγματα, όσο και για νεοσύλλεκτους, με την αυτόνομη δομή του επεισοδίου και την προσβάσιμη παρουσίαση.

Το τακτικό καστ παικτών – Julia Dennis, Tommy Walker, Xander Jeanneret, and Jasmine Bhullar – θα ενώνεται με έναν διάσημο καλεσμένο κάθε εβδομάδα καθώς ταξιδεύουν μέσα από πλούσιο κόσμο, των ολοκληρωμένων παζλ, της ολοκλήρωσης αποστολών και της ανακάλυψης παντοδύναμων κειμηλίων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε τα νέα πως οι Charlie Cox (Marvel’s Daredevil), Kevin Smith (Clerks, συγγραφέας/σκηνοθέτης Supergirl), Matthew Lillard (Scream, Scooby Doo), Janina Gavinkar (Arrow), Simone Missick (Marvel’s Luke Cage) και ο Sam Richardson (Veep) θα ακολουθήσουν τους ήρωες μας στις αναζητήσεις τους.

 

 

Ο Matthew Lillard θα πάρει μέρος στο επεισόδιο πρεμιέρας- είναι ένας D&D βετεράνος. Θα υποδύεται τον Allister Goldfang, τον δρακογέννητο sorcerer και spirit medium. Ανυπομονούμε να δούμε με ποιον τρόπο θα τιθασεύσει την δύναμη της δρακόντειας καταγωγής του και την σύνδεση του στην μαγεία της προφητείας η οποία λύνει τα αινίγματα τα οποία λαμβάνουν μέρος πριν από το γκρουπ.

Relics and Rarities προβάλεται αποκλιστικά στο Alpha από την Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου. Τα μέλη θα έχουν πρώτοι πρόσβαση στα νέα επισόδεια. Αν δεν έχεις λογαριασμό μπορείς να κάνεις έναν δοκιμαστικό για τριάντα ημέρες στο  projectalpha.com.

Γράφει ο Teri Litorco για το geekandsundry.com

Αναδημοσιεύσεις
Αναδημοσιεύσεις

anadimosieuseis.gtavern@gmail.com