Λογαριασμός Μέλους

Back to Top

1st One Page Dungeon: Τα αποτελέσματα

Αγαπητοί φίλες και φίλοι καλησπέρα! Ο Μάιος μας έφτασε (εμπρός βήμα ταχύ), οι διαγωνισμοί τελείωσαν και το βαρύ καθήκον έπεσε σε τέσσερα Γκόμπλιν (sic) να βγάλουν το beholder απο το Underdark.

Κάθισαν λοιπόν, έως αργά το βράδυ μπορώ να πω, και επί δύο συνεχείς μέρες και νύχτες διάβαζαν χαρτιά και περγαμηνές με τις συμμετοχές για το «Μπουντρούμι της Μίας Σελίδας» (αυτό ακούγεται σαν σχέση της μίας βραδιάς).

Μετά από αρκετό πράσινο ζουμί, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι ιδρώτας (αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα 100%), κατέληξαν να βγάλουν την επίμαχη δεκάδα με τους μεγάλους νικητές! Με τρεμάμενο χέρι, με τρεχούμενη μύτη, με δάκρυα στα μάτια, παραθέτω τους μεγάλους νικητές. Στην προκείμενη φάση θα είναι απλά επιγραμματικά, με την συμμετοχή και το όνομα του καθενός και περισσότερη ανάλυση θα γίνει στο μέλλον, σε ειδικό άρθρο.

Μπορείς να τα κατεβάσεις όλα σε μορφή pdf με ένα κλικ εδώ!
Ας ξεκινήσουμε όμως την παρουσίαση:

Ξεκινώντας από τον αριθμό 10 (για να έχει και αγωνία :P), νικητής είναι ο Κώστας Μήτσης με το σενάριο ‘ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΧΩΡΙ’

Στον αριθμό 9, βρίσκεται η Ζαφειρία Παπαδάκη με το σενάριο ‘TORMENTED SOULS’

Στην 8η θέση, έχουμε τον Άγγελο Ανδρεόπουλο με το σενάριο ‘Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΡΑΣΑΧ’

Στον αριθμό 7, βρίσκουμε τον Απόστολο Κολιτσιδάκη με το μπουντρούμι ‘Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ’

Στην 6η θέση, έχουμε το Νίκο Χάτσιο με το σενάριο ‘ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ’

Στη μέση της δεκάδας μας, στο νούμερο 5, έχουμε την Ειρήνη Ευσταθίου με το ‘THE BAKER’

Στην 4η θέση, βρίσκουμε τον Κωνσταντίνο Γκανετσίδη με το σενάριο ‘Ο ΜΑΓΟΣ ΛΕΙΠΕΙ’

Στην 3η θέση, ο Νικόλαος Γκούτζιος με τη ‘ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΙΠΗ’

Στην 2η θέση έχουμε τον Απόστολο Σπηλιωτόπουλο με το ‘Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥ’

Και τελειώνοντας τα ορεκτικά (όσοι είναι στην ηλικία μου ίσως να θυμούνται αυτή την Ελληνική μετάφραση του Αστερίξ με τους Δώδεκα άθλους), ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας….

… Στην 1η θέση, ο Αργύριος Τσαγκαλίδης με το ‘TALLEN’S TOMB’

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι νικητές θα λάβουν μινιατούρες από τους φίλους 3Dungeon Prints που έχουν σαν έδρα την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα τα δώρα είναι ως εξής:

1ος – 1 medium, 1 large, 1 custom heroforge φιγούρα βαμμένη
2ος – 1 medium, 1 large, 1 custom heroforge φιγούρα άβαφη
3ος – 1 medium, 1 large
4ος – 3 medium
5ος – 2 medium
6ος – 1 medium
7ος – 1 medium
8ος – 1 medium
9ος – 1 medium
10ος – 1 medium

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και αν δεν κέρδισαν να μην στεναχωριούνται, υπάρχει πάντα το «του χρόνου» αφού η Ταβέρνα μας σκέφτεται να το καθιερώσει. Οπότε ακονίστε τα πονδίκια και τα μολύβια σας, δείτε tutorials για το Gimp στο youtube, και προετοιμαστείτε για του χρόνου! Έντεκα μήνες δεν είναι πολύ!

Δημήτρης Χατζίνας
Δημήτρης Χατζίνας
Τακτικό μέλος │ Πρόεδρος Γερουσίας

brujah14@gmail.com

Ο Δημήτριος Χατζίνας, είναι μόνιμος κάτοικος του Βορρά. Όταν δεν γράφει άρθρα ή σενάρια για τα campaigns του, ξεσκονίζει τη συλλογή από πτώματα που διατηρεί περίοπτα δίπλα στη συλλογή από βιβλία του Ravenloft. Στον ελεύθερο του χρόνο λατρεύει να διαβάζει Καββαδία ακούγοντας Dark Tranquility. Όταν μεγαλώσει (κι άλλο) θέλει να κάνει δίαιτα (ή και τρίαιτα).