Λογαριασμός Μέλους

Back to Top

Critrole Tattoo: Μαγική Δερματοστιξία

Στους νερντ κύκλους ανά την υφήλιο είναι κάτι σύνηθες τα μέλη του να κάνουν διάφορες συλλογές σε βαθμό ψυχαναγκασμού. Κάποιοι συλλέγουν κόμικ, κάποιοι μινιατούρες τις οποίες βάφουν και στολίζουν στο υπόγειο του πατρικού τους. Άλλοι πάλι συλλέγουν ζάριααγαλματάκια από Lord of The Rings, Star Wars, One Piece, Harry Potter και οτιδήποτε προέρχεται από έναν κόσμο που η καθημερινότητα δεν περιλαμβάνει τη μιζέρια που συνήθως ζούμε σε κόσμους με παντελή έλλειψη μαγείας.

Η Έλενα Γαλίτη από την Αθήνα, συλλέγει φωτογραφίες με ανθρώπους που στιγμάτισαν το δέρμα τους με εικόνες και σχήματα, που θα τους υπενθυμίζουν ανά πάσα στιγμή και για πάντα, τους παραπάνω κόσμους.

Η Έλενα, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια στο Κάρντιφ της Ουαλίας και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία κόμικ. Λίγο μετά τον ερχομό της στην Ελλάδα, άνοιξε για πλάκα έναν λογαριασμό στο Instagram με όνομα Critrole Tattoo ο οποίος μέσα σε 2-3 μήνες απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα.

Μέσω αυτού του λογαριασμού, άνθρωποι από όλο τον κόσμο της στέλνουν τα tattoo τους, τις δικές τους ιστορίες πίσω από τη δημιουργία τους, τον καλλιτέχνη που το χτύπησε και η Έλενα μοιράζεται την ιστορία τους μαζί μας.

Πάρτε μελάνι λοιπόν για κάθε γούστο:

Follow CritRole Tatto on Instagram!

Έχετε κάποιο ταττού εμπνευσμένο από κόσμους φαντασίας; Αφήστε σχόλιο!

Γεώργιος Ε. Αβραμίδης
Γεώργιος Ε. Αβραμίδης
Τακτικό μέλος │ Πρόεδρος Δ.Σ. │ Αρχισυντάκτης

georgeavramidis21@gmail.com

Κατά κόσμον Γεώργιος Ε Αβραμίδης συνήθιζε να γυρνάει στο μαθηματικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης, με άσπρη ρόμπα και μια γάτα στο χέρι, που Νεοκλίδες φοιτητές του φιλούσαν ευλαβικά το χέρι. Τα καλοκαίρια στήνει αντίσκηνο σε παραλίες (από αφραγκία) από άποψη με το σκύλο του. Από χόμπι έχει πολλά, όπως το να αφήνει γυαλιστερούς κροτάφους, τη λογοτεχνία του φανταστικού, κόμιξ, D&D και πολλά άλλα που σιγά σιγά ξανά ράβουν τον παρθενικό υμένα του. Όταν δε σερβίρει υπέροχη, περσινή, ζεστή μπύρα στην ταβέρνα, ελέγχει θεωρίες συνωμοσίας για το που μπορεί να εμφανιστεί ο Doctor Who για free ride και γιατί απορρίφθηκε η επίσημη αίτηση για Erasmus που έκανε στο Χογκουαρτς. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κανονικός ταβερνιάρης και να σταματήσει να γράφει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, Gollum! Gollum!