Λογαριασμός Μέλους

Back to Top

O Joe Manganiello είναι ο γιατρός που χρειάζεται κάθε μπόμπιρας

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα

Μην αφήσεις τον ρόλο του σκληρού καριόλη που συνήθως παίζει ο Joe Manganiello να σε ξεγελάσει. Ο καλόκαρδος γίγαντας είναι τυπάρα!

Ο γνωστός ηθοποιός , nerdουλαςιδιοκτήτης επικού μπουντρουμιού στο υπόγειο του σπιτιού του, αλλά και συχνός guest star στο Critical Role, αυτή το φορά επισκέφτηκε το UPMC παιδικό νοσοκομείο στο Pittsburgh.

Σκοπός του ήταν μαζί με τον αδερφό του Nick Manganiello να καθοδηγήσουν και να εκπαιδεύσουν τους μικρούς ασθενείς ώστε να μπορούν να μεταφέρονται μακριά από τους καταθλιπτικούς τοίχους του νοσοκομείου, σε κόσμους μαγείαςσπαθιών και περιπέτειας, όπου κάθε ένας μπορεί να γίνει ότι φανταστεί σε ένα παιχνίδι  Dungeons & Dragons.

Ο 42χρονος ηθοποιός, ανέλαβε το ρόλο του Dungeon Master καθοδηγώντας έτσι την ιστορία του παιχνιδιού. Με τον αδερφό του Nick δεν πέρασαν απλώς το πρωινό τους εκεί, αλλά δώρισαν και ένα “Dungeon & Dragons Starter Kits” ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν κάθε στιγμή.

Ο Joe και ο Nick αποδεικνύουν πως είναι οι ήρωες της διπλανής πόρτας και άξιοι πρέσβεις του D&D.

Γεώργιος Ε. Αβραμίδης
Γεώργιος Ε. Αβραμίδης
Τακτικό μέλος │ Πρόεδρος Δ.Σ. │ Αρχισυντάκτης

georgeavramidis21@gmail.com

Κατά κόσμον Γεώργιος Ε Αβραμίδης συνήθιζε να γυρνάει στο μαθηματικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης, με άσπρη ρόμπα και μια γάτα στο χέρι, που Νεοκλίδες φοιτητές του φιλούσαν ευλαβικά το χέρι. Τα καλοκαίρια στήνει αντίσκηνο σε παραλίες (από αφραγκία) από άποψη με το σκύλο του. Από χόμπι έχει πολλά, όπως το να αφήνει γυαλιστερούς κροτάφους, τη λογοτεχνία του φανταστικού, κόμιξ, D&D και πολλά άλλα που σιγά σιγά ξανά ράβουν τον παρθενικό υμένα του. Όταν δε σερβίρει υπέροχη, περσινή, ζεστή μπύρα στην ταβέρνα, ελέγχει θεωρίες συνωμοσίας για το που μπορεί να εμφανιστεί ο Doctor Who για free ride και γιατί απορρίφθηκε η επίσημη αίτηση για Erasmus που έκανε στο Χογκουαρτς. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κανονικός ταβερνιάρης και να σταματήσει να γράφει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, Gollum! Gollum!