Λογαριασμός Μέλους

Back to Top

Soulmist : Unspoken Tales

Πρόλογος

Πριν λίγους μήνες, σας παρουσιάσαμε το Soulmist, ένα καινούργιο RPG από έλληνες δημιουργούς, το οποίο έκανε, δυναμικά, την εμφάνιση του στο Kickstarter, πετυχαίνοντας το στόχο του στο 450%. Η κυκλοφορία του έγινε το Γενάρη και ήδη το διαβάσαμε, το παίξαμε και το απολαύσαμε. Φάνηκε πως ήταν ένα RPG που ήρθε για να μείνει. Η “Black Lantern Productions” συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, βγάζοντας ένα ακόμα Kickstarter project σχετιζόμενο με το Soulmist, αυτή το φορά γεμάτο σκοτεινές περιπέτειες και τρομερούς εχθρούς, που θέλουν να στείλουν τη Fyera, για πάντα, στο σκοτάδι. Η καμπάνια ξεκίνησε στις 30 Μαΐου και ήδη 270+% funded και μένει να φανεί, μόνο, πόσα ακόμα stretch goals θα ξεκλειδώσει. 

Παρουσία της Black Lantern Productions στην UK Games Expo

Το όνομα του βιβλίου, που θα καταφθάσει μέσα στον επόμενο χρόνο, είναι “Unspoken Tales” και πρόκειται για ένα σκληρόδετο βιβλίο, μεγαλύτερο των 200 σελίδων, που περιλαμβάνει δύο περιπέτειες εμπνευσμένες από παλιού τύπου αισθητική, μεταμορφωμένες, όμως, σε μοντέρνα στάνταρ. Εκεί, θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε το μεγάλο αφήγημα και να διαπιστώσουμε το προσωπικό κόστος που πρέπει να πληρώσουν οι χαρακτήρες μας για τη σωτηρία των Ελεύθερων Λαών της Fyera. Οι περιπέτειες, όπως μας φανερώνουν οι δημιουργοί, είναι θανατηφόρες και δεν συγχωρούν λάθη, αλλά βάζουν σε προτεραιότητα την ανάπτυξη των χαρακτήρων και τον αφηγηματικό τρόπο παιχνιδιού. Σε αυτό το βιβλίο θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέα dungeons, συστήματα, μαγικά αντικείμενα, τέρατα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας μονοπάτι μέσα στη Σκοτεινιά. 

Soulmist Bundle

The Crown of Twilight

Η πρώτη περιπέτεια φέρει το όνομα “The Crown of Twilight”. Καλύπτει τα level 9-13. Ζούμε μία περιπέτεια σχετικά με το πιο καλά κρυμμένο μυστικό πίσω από το καταστροφικό συμβάν που διαμόρφωσε τη Fyera όπως την ξέρουμε σήμερα, το Ruination. Εδώ, έχει κανείς τη δυνατότητα να περπατήσει τους σκοτεινούς δρόμους των Darklands, εξερευνώντας μπουντρούμια αρχαίων μάγων, τα βασίλεια ξεχασμένων πολιτισμών και το ζωντανό μπουντρούμι μέσα στον Sagha, το Τέρας της Καταστροφής. Εκεί, βρίσκεται κρυμμένη η γνώση του ομιχλιασμένου παρελθόντος της Fyera και οι απαρχές της Nebula of Souls, του μέρος όπου βρίσκονται οι ψυχές όσον εγκατέλειψαν τα χώματα της Fyera. 

Stretch goal unlocked! Prohibited magic chaos.

The Tide of Darkness

Η δεύτερη περιπέτεια, και η πιο ζοφερή, ονομάζεται “The Tide of Darkness” και είναι το απόγειο της επικότητας. Πρόκειται για μία περιπέτεια που ταξιδεύει τους παίκτες μεταξύ των level 16-18. Θα έρθει το τέλους του γνωστού κόσμου και θα καταπιεί το Σκοτάδι τα πάντα ή θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε τον αφανισμό της Fyera; Η Έκλειψη ξεκινάει, αλλά μαζί της έρχεται και το ασταμάτητο Σκότος, που θέλει να φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο Neferu’ Un Rha καταφθάνει, για να βρει κάτι, αλλά ταυτόχρονα θέλει να καταλάβει την ψυχή της Nalda, της πρωτεύουσας των Lumen. Στην περιπέτεια αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να πολεμήσετε την άνοδο του Σκοταδιού, να πιστέψετε στη δύναμη σας, μέσα στο χάος της μάχης, καθώς αναζητάτε τη σωτηρία ή τουλάχιστον κάποιου είδους εκδίκηση. Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μέσα από μία πραγματική κόλαση, ελπίζοντας ότι μια μέρα το Φως θα λάμψει ξανά. Ακόμα και αν βάλετε τον καλύτερο σας εαυτό, ίσως να μην είναι αρκετό.

Επόμενος στόχος; RPG Stories-VTT για online shenanigans

Επίλογος

Το νέο, λοιπόν, project της “Black Lantern Productions” έρχεται με πολλά νέα stretch goals, που δίνουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε πολλά νέα καλούδια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προμηθευτείτε όχι μόνο το νέο βιβλίο, αλλά να πάρετε κάποιο πακέτο που περιέχει και τα δύο προηγούμενο βιβλία, το corebook και το “Darklands”, τα οποία θα σας δώσουν πρόσβαση σε όλο το lore της Fyera, τα πρωτοπόρα races και classes. Οι μέρες του Kickstarter project, σιγά-σιγά, τελειώνουν, αλλά προλαβαίνετε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να κάνετε τη βουτιά σας στον πολύ όμορφο, αλλά και σκοτεινό κόσμο της Fyera. 

Για το link του Kickstarter Project “Unspoken Tales” πατήστε ΕΔΩ

 

Τα Social Media του Soulmist: Facebook

Τα Social Media της Black Lantern Productions: Instagram | Website

Δημήτρης Κολοβός
Δημήτρης Κολοβός
Ελεύθερο μέλος │ Αρχισυντάκτης

jdimikolovos@gmail.com

Ο Δημήτρης, Δημούτρης ή κύριος Μιμήτρης Κολοβός είναι ένα goblin ανέκαθεν παλαβό με τα RPGs. Ξεκίνησε να παίζει 5άρα στις σπηλιές φίλων του, αλλά θέλει να παίξει και να μάθει τα πάντα γύρω από το αγαπημένο του είδος παιχνιδιών. Στην υπόλοιπη ζωή του προσπαθεί να διαβάσει σοφά βιβλία αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα γιατί δεν ξέρει να διαβάζει καλά. Όνειρο του είναι κάποια στιγμή να ζήσει σε μία χομπιτότρυπα, ίσως αυτή του Μπίλμπο. Είναι σχετικά έξυπνος για goblin (8 intelligence?) και ασχολείται με τη γλωσσολογία και τις γλώσσες του Faerûn. Υποστηρίζει πως είναι υποψήφιος διδάκτορας σε κάποιο πανεπιστήμιο που λέγεται Δημοκρίτειο στη Θράκη, αλλά κανείς δεν ξέρει τέτοιο πανεπιστήμιο, ούτε τέτοια περιοχή που να ονομάζεται έτσι. Υποστηρίζει πως βρίσκεται κοντά στη Halruaa αλλά ελάχιστοι έχουν ταξιδέψει εκεί, πόσο μάλλον Goblins.